Eli hämeenlinnalaiset ovat tehneet tähän mennessä tälle kaudelle tulokset: BH:t, HK1 ja VEPE SOVE. Lisää toivottavasti on luvassa, nähtäväksi jää mitä lajeja .

Omien koirien osalta valmistelut riiseneiden mestaruuskisoihin ovat käynnissä. Nemon päätavoite tulee olemaan kuitenkin lokakuussa ISPU MM-kisoissa Sveitsissä. Toivottavasti saamme koiran samaan tikkiin kuin viime syksynä!

Kuten jo edellisessä kirjoituksessa mainitsin, käväisimme Nemon kanssa IPO3 kokeessa. Tuloshan sieltä tuli, mutta ei mikään päätähuimaava. Jälki yllätti iloisesti vaikka pisteet olivatkin vain 80. Iloinen asia tässä oli se, että itse jäljestäminen sujui yli odotusten. Esineillä ilmeni sitten ne ongelmat. Koira menetti n.12-15p. erittäin huonoihin ilmaisuihin ja keskimmäinen esine jäi kokonaan ilmaisematta. Viimeinen esine ilmaistiin mutta sekin meni puutteelliseksi koiran lähtiessä jatkamaan jäljestystä. Tyytyväinen kuitenkin olin, ottaen huomioon ne ongelmat mitä jäljellä oli aiemmin ilmennyt. Tottis taisi olla 89p. mutta en ollut siihen yhtään tyytyväinen. Huono tunnetila, huonot noudot ei siitä sen enempää. Purut meni aika pieleen. Koko pakka hajosi jo piilon kierroissa kun koira karkasi nelos piilolta kutoselle. Käskin koiran kuitenkin kiertää vitosen ja homma levisi siihen. Tunnetila kutosella oli aivan surkea ja loppu oli selvää otteiden ja kaiken muukin suhteen. C-osasta napsahti 77p. Eihän tässä ole syyttäminen kuin itseä. Vähäiset treenimäärät juurikin tottelevaisuudessa ja puruissa näkyi huonoina tunnetiloina ja huonona hallintana. Toisaalta tarkoitus olikin saada vain se tulos ja sen mukaan kartoittaa sitten tulevaa syksyä ja miten lähdemme treeneissä etenemään . Tässä vaiheessa näyttää molempien koirien osalta ihan kivalta. Tiivitaavi on oma äkäinen itsensä ja tärkeintä olisi saada koira hyvään hallintaan. Se on kaiken A ja O sen koiran osalta.

Heli ja mopet