Huomaa että kevätkausi alkaa lähestymään ja sitä myötä myös erillaisten seminaarien ja koulutustapahtumien määrä myös kasvaa. Huhtikuu vaikuttaisi olevan buukattu jo täyteen kaikenlaisia tapahtumia. Kevätkauden leiriputken avaa meidän maalimiesten koulutusleiri helmikuussa, jonka tarkoituksena on valmentaa oppilaita tuleviin SPL:n kevät ja kesäleireihin. Kouluttajaksi olemme saaneet tänäkin vuonna Timo Helysen. Viime vuoden vastaava leiri oli oikein antoisa ja samaa sopii odottaa tänäkin vuonna. Maaliskuussa olisi tiedossa tottisleiriä ja huhtikuussa mm. Elise Luttisen ja Marko Koskensalon seminaari HauHovissa. Toivoa nyt sopii ettei työt sotke liiaksi näitä kuvioita Silmänisku.

Tämä viikonloppu on mennyt taas täysin treenien parissa ja onpa meillä ollut vieras Hämeenlinnastakin. Nimittäin Remu on ollut viikonloppuhoidossa Hymy. Tässä olen miettinyt suunnitelmaa mitenkä sen palauttamiselta omistajilleen onnistuisi, mutta taitaa olla turha toivo. Eiköhän ne sen valitettavasti takaisin halua. Mukava koira!

Kaikilla koirilla on jauhettu puruja ja tottista koko viikonloppu. Thoraa viedään nyt hieman eteenpäin ja mukaan kuvioihin otetaan hieman enemmän hallintaa. Siinä sitä sitten taas meikäläiselle onkin päänvaivaa. Markalla otettiin myös neljännet purutreenit ja ne ovat nähtävissä Youtubessa. Ihan mukavalta vaikuttaa. Ei se mikään saalispörriäinen ole, mutta uskompa että sieltä "toiselta" puolelta on vielä annettavaa iän myötä paljonkin.