Juhannus alkaa olla onnellisesti ohi... ainakin minun osaltani! Vietin sen nimittäin töissä, sen sijaan kun muut olivat D&C juhannusleirillä Loviisassa. Jyrki oli paikan päällä hihaa heiluttamassa ja oppi-isät olivat taas ainakin parasta mahdollista laatuaan. Nimittäin Jyrki pääsi treenaamaan yhdessä Timo Helysen ja Vesa Laaksosen kanssa Hymy.

Nemon parin viikon treenitauko alkaa olla takana päin ja valmistautuminen kohti riisenimestisten tavoitetta alkaa. Tarkoituksena olisi suorittaa IPO/VPG-2 siellä. Jos tulos tulee, niin kolmosta yritetään ehkä vasta keväällä. Päätimme ettei ole järkeä kiirehtiä, vaan tehdään pohjatyö näihinkin kunnolla.

Thoran todellinen treenaaminen kohti BH:ta olisi myös tarkoitus aloittaa, vaikka kyllä se taitaisi tälläkin läpi mennä... Joku tuossa taisi ohimennen kommentoidakin että: "mitä sä sitä BH-valmista koiraa hinkkaat..." Cool . Eli jos sen BH:n tuossa elo-syyskuussa sais jonnekin sopivaan rakoon tehtyä.

Varattu aika (5.8) virallisiin luustokuviin ja silmäpeilaukseen Mevetiin Markalle ja Remulle. Samaan settiin välikuvataan myös Otto. Peukut pystyyn että lauma olisi terve!

Seuraavaksi sitten odotellaankin lomia ja sakemannien kesäleiriä. Viime vuonna ensi kertaa mukana olleena, nyt pääsee ehkä hieman lomailemaankin. Ei tarvitse tehdä KETY:n hommia kokopäiväisesti kun Jyrkikin on matkassa lomailemassa Hymy. Kesäleirin treenit seurataan katsomosta käsin, koska Jyrkin polvileikkauksesta toipuminen vei yli puoli vuotta ja todelliset treenit pääsi alkamaan vasta toukokuun puolella. Mukavaa päästä kuitenkin paikalle tapaamaan tuttuja ja jännäämään poikien puolesta.