Pitkä aika on taas venähtänyt viime kirjoituksesta ja treenikausi kokeineen on ehtinyt vierähtää käyntiin ensimmäisine tuloksineenkin .

Palataan kuitenkin hieman taaksepäin talven vetohiihtotuloksiin ja riiseneiden vetomestiksiin. Raisu (Hana v.d Feldmatt) sijoittui lainahiihtäjä Elinan kanssa toiseksi riiseneiden vetomestiksissä Hämeenlinnassa. Hieno suoritus nuorelta koiralta ensimmäisissä vetokisoissaan ja sillä hyvin vähäisellä treenimäärällä . Aika oli huikean hieno 00:10:18 5km matkalla. Tappiota voittajalle tuli vain 15sekuntia. Tässä vielä linkki mestiksien tuloksiin.

Maanantaina 2.5.2011 Mikko & Raisu ja Jenna & Remu ( Huck vom Gutspark ) suorittivat BH:t hyväksytysti läpi. Onnittelut Hämisläisille ja nyt niitä oikeita tuloksia tahkoomaan! Minulla ainakin on odotukset korkealla teidän suhteen treenejä nähneenä  .

Omien koirieni osalta en ole vielä päättänyt kesän koekuvioista. Katsellaan nyt miten treenit sujuu. Aika vähäisillä treenimäärillä ollaan tässä vielä ja ihan omasta "syystä". Elämä kun on saanut hieman muutakin merkitystä ja suunnitelmia kuin pelkkää koirien treenaamista. Tarkoitus kuitenkin olisi tehdä ainakin se IPO-1 Toralla ja Nemon kanssa suunnitelmat ovat edelleen siellä ISPU MM-kisoissa Sveitsissä. Tuo MM-kisa osallistuminenhan vaatii alle sen IPO-3 tuloksen kuluvalta kisakaudelta, joten se pitää käydä tekemässä myös. MM-karsinnat päätin jättää suosiolla väliin, koska jäljen kuntoon saaminen tässä ajassa oli sula mahdottomuus. Nemon tuntien jälkiä tarvitaan paljon alle ennen koetta. Karsintojen aikainen ajankohta ja väliin jääminen ei sinänsä harmita, koska tarkoituksemme olisi ollut tavoitella tietysti hyvää tulosta, mutta myös hakea kokemusta isolta areenalta. Nyt kisat kuitenkin järjestetään Sveitsin kentällä joten varsinainen areenakokemus olisi kuitenkin jäänyt saavuttamatta.

ISOT tsempitykset Team Bite Clubilaisille kisoihin  : Marko & Simppu, Ansku & Tuukka, Annika & Tuska, Jussi & Feija, Toni & Dali, Maija & Viva