Moikka, onkin jo hetki vierähtänyt viime kirjoituksesta mutta eipä tässä juuri mitään ole tapahtunutkaan. Hiljaiseloa ollaan vietetty ja taukoa. Nyt on kuitenkin paluu treenikentille tehty ja suunnitelmia tälle vuodelle lyöty lukkoon . Nemoa olisi tarkoitus treenata IPO:n MM-karsintoja silmällä pitäen, josta haemme tietysti mahdollisimman hyvää suoritusta ja kokemusta isoja areenoja varten. Tänä vuonna karsinnat ovat todella aikaisin jo äitienpäivänä ja Nemon jälki tunnetusti kulkee aika heikosti alkukaudesta . Saa nähdä mihin kuosiin se ehditään saada. Päätavoitteemme on kuitenkin vasta syksyllä Sveitsissä järjestettävissä ISPU riiseneiden MM-kisoissa, jonne toivottavasti saamme koiran vähintäänkin samaan kuosiin kuin viime syksynä. Tottelevaisuuteen ollaan tehty pieniä muutoksia ja uudelleen koulutettu paria asiaa. Niiden läpiajaminen ottaa oman aikansa ja lukuisia toisto määriä.

Tiivitaavin osalta suunnitelmat ovat nyt vielä hieman auki. Juoksuja odotellaan ja pennuttamista on suunniteltu. Lisää asiasta myöhemmin mikäli kerrottavaa on. Tarkoitus olisi kuitenkin saada tehtyä ainakin se IPO-1 ja mielellään IPO-2 viimestään syksyn puolella.

Hämisläisten laumassa on tapahtunut ohjaaja muutoksia. Jenna ohjaa nykyään Remua ja Mikko Raisua. Remun purutreenit ovat edistyneet huikeasti ja koira vaikuttaa kyllä ihan mielettömän hyvältä! Jenna ohjaa koiraa todella taitavasti vaikka suojelu lajina onkin hänelle outo. Koira on nyt siinä pisteessä että IPO-1 on tämän kauden ehdoton tavoite. Tältä koirakolta odotan kyllä hyviä tuloksia tulevaisuudessa . Raisu siirtyi Mikon ohjaukseen, koska hän saa koirasta hieman enemmän irti tottelevaisuuden suhteen. Maastossa Raisu pelittää hienosti mutta tottelevaisuuden rakentaminen on hieman haastavaa . Siinä on kyllä äkäinen narttu, hih!

Tällaisia juttuja tällä erää. Palataan kun on taas jotain kerrottavaa...

-Heli-