Hieman kuulumisia tähän alkuun... Markan "purut" aloitettu ja ensimmäinen harjoitus on takana. Markka sanoi WUH ja siinäpä se sitten melkein olikin, eli hyvältä vaikuttaa ;-) Tästä se lähtee!

Käytiin moikkaamassa Saraa, Remun siskoa omistajineen, Maisaa ja Repaa, sekä Thoran kasvattajaa. Kovin on siskokset Sara ja Remu saman näköisiä ja oloisia :) Harmi ettei saanut kunnon kuvia taaskaan, koska kuvauskeli oli liian pimeä. Remun tottis on hyvällä mallilla ja maastossakin kuulemma kulkee hyvin. Nyt työstetään hakua ja raunioita kun jälkikausi on hieman jäissä. Purut alkaa taas sitten keväämmällä kun Jyrkin polvi on kuntoutunut.

Joulu on jo ovella ja on tullut taas se aika vuodesta, että lienee sopiva hetki kiittää treenikavereita ja muita yhteistyökumppaneita. Suuret kiitokset kuluneesta vuodesta kaikille meitä auttaneille, mutta näille muutamille erityisesti. Toivottavasti yhteistyö heidän kanssaan jatkuu myös vuonna 2009 saumattomana! KIITOS Dog&Cat:lle yhteistyöstä ja siitä että mm. muuttomme uuteen kotiin onnistui vaivattomasti :) Tuukka Nikolalle kiitos koiriemme treenaamisesta ja Jyrkin valmentamisesta. Timo Karjalaiselle kiitos Nemon työstämisestä ja Hannu Liljegrenille kiitos siitä, että otit Thoran ja minut ryhmääsi. Mahtavia maalimiehiä kaikki kolme! Elise Luttiselle ja Johanna Franzenille kiitokset kultaisista tottelevaisuus avuista :) Lisäksi kiitokset Marko ja Ansku Koskensalolle.

OIKEIN RAUHALLISTA JOULUA JA MENESTYKSEKÄSTÄ UUTTA VUOTTA 2009 KAIKILLE!