Alkaa tässä treeni-into ja motivaatiokin palailemaan . Perjantaina käytiin vähän tottistelemassa Elisen ja Lauran kanssa. Mukavaa oli pitkästä aikaa ja niin oli myös koirilla! Thora kävi vähän turhankin kuumana treenatessa. Hannun kommentti olikin että " jos nyt tekisitte tottista pari viikkoa ennen kuin aloitetaan purut." Juu, varmasti hyvä idea . Nemo  on puruista tauolla vielä vuoden vaihteeseen asti. Tottista ajattelin alkaa sillä kyllä vääntämään pikku hiljaa. Työsarkaa kun kuitenkin riittää. Thoran kanssa ajattelin yrittää sitä BH:ta tässä talven aikana. Tarkoitus oli, että se olisi ollut jo alta pois, mutta elämässä asiat ei aina mene niin kuin on suunnitellut. Kyllähän sen nyt ehtii tehdä alta pois vaikka juuri ennen "oikeaakin" koetta.

Hämisläiset ovat treenailleet nyt lähinnä raunioita ja hakua. Oli ne kuulemma piipahtaneet vinttariradalla kokeilemassa kuinka riiseni juoksee . Vauhtia oli kuulemma riittänyt ja Remu oli juossut porukan parhaan ajan. Raisukin oli ollut pentusarjan toinen ... Olispa ollut mukava käydä kokeilemassa mitä Thorasta olisi lähtenyt. Neito kun on melkoinen menijä! Noh, ehkä ensi kesänä sitten.

Sitten vähän kuulumisia Saksan maalta... Thoran isä Dargo vom Hatzbachtal voitti riiseneiden Saksan mestaruuden ja sijoittui toiseksi riiseneiden MM-kisoissa. Myös Remun isä Karl Lohman vom Paderquell osallistui karkeloihin ollen 34. Karlolla ja Christinellä on ollut vaikea treenisyksy mm. maalimiesvaihdoksen vuoksi. Hienoa että pääsivät sentään osallistumaan kisoihin. Thoran Saksassa asuva veli on suorittanut IPO-3:n! Aika huikeaa 2,5 vuotiaalta risuparralta . Olen melko varma että tuosta koirasta kuullaan vielä! Tässä vielä linkki Riesig Bombardin kotisivuille.