Huh huh! Johan on aikaa vierähtänyt tovi sitten viime kirjoituksesta. No, eipä tässä ole ollut paljoa kirjoitettavaakaan. Laiskotellessa mennyt koko kesä. Eipä ole kauheasti tullut edes treenattua koiria. Alkukesä meni Nemon osalta parannellessa nielutulehdusta ja sitten siltä poistettiin korvasta kasvain. Ehdin jo pahoin säikähtää koska kasvain oli aika ilkeän näköinen. Se poistettiin juuri ennen juhannusta ja patologin vastaus oli seuraava: Näytepaloissa on todettu hyvänlaatuinen papillooma viruksen aiheuttama syylä. Tämän tyyppiset kasvaimet eivät kuulemma yleensä uusiudu ja niitä esiintyy etenkin nuorilla koirilla. Kyllä helpotti kuulla tuo tieto! Nemon saikun jälkeen alkoivatkin sitten kovat helteet ja totesin että parempi antaa vaan koirien olla.

Nyt valmistaudutaan molempien koirien kanssa riisenimestiksiin. Tiivitaavilla olisi tarkoitus kokeilla IPO-1:stä ja Nemolla sitä IPO-3:sta. Kuukausi aikaa reenailla joten saas nähdä miten käy. Kiirus taitaa tulla, mutta meni sitten syteen taikka saveen, kokeilemaan lähdetään.

Tässäpä nämä tähdellisimmät. Josko nyt aktivoituisi taas ja yrittäisi kirjottaa vähän useammin.

-Heli-

Ps. Ai niin, Tiivitaavin osalta saattaa olla tulossa pentuesuunnitelmia, mutta niistä sitten tuonnempana kun/jos se on ajankohtaista ;)