Miinan astutus Remulla onnistui ja nyt jännätään peukut pystyssä onko pentuloisia tulossa . Kiinnostuneet ottakaahan yhteyttä Kennel Vauhtiviettiin. Mahdollisista pennuista on varmasti moneen käyttöön  .

Kovasti ollaan hiihdelty Tiivitaavin ja Nemon kanssa. Vauhdit ovat olleet aika hurjia ja nyt pitäisi lähteä kellottamaan aikoja. Mukavaa nähdä kuinka koirilla on niin sydän mukana tuossa juoksemisessa. Alkaa olemaan vaan melkoisia hallintaongelmia. Ei tahdo päästä ehjänä ladulle saakka kun koirat käyvät niin kuumana jo ennen starttia . Onneksi molemmat koirat kuitenkin osaavat käyttäytyä itse vetotilanteessa hyvin ja ohituksienkaan ei pitäisi olla ongelma. Tarkoitus olisi tähdätä molemmilla koirilla ainakin riisenimestiksiin, mutta tiedä vaikka Tiivitaavi nähtäisiin SM-ladulla saakka lainaohjastan kera ... Eihän sitä tietenkään kannata vetouraa aloittaa yhtään vaattimattomammin kuin suoraan SM-kisoilla, että onnea ja menestystä vaan Taija yritykselle  ... On se vaan niin hieno ja hullun laji tuo hiihto... koirien kera varsinkin .

Muutenhan tässä onkin sitten tullut vietettyä aika hiljaiseloa. Mitä nyt hieman on tottisteltu. Muut treenit ovatkin olleet tauolla jo pelkästään kovien pakkasten vuoksi, mutta eiköhän sitä kohta taas reenikentällekin päästä.

-Heli-