Alustavasti suunnitelmissa olisi pentue yhdistelmästä: i. BH, IPO1, HK1 Huck vom Gutspark & e. BH, HK1, VEPE ALOx2 Hana von der Feldmatt.

Yhdistelmän sukutauluun voi tutustua tästä.

Molemmat koirat ovat perusterveitä, tasapainoisia harrastuskoiria, jotka elävät normaalia perhe-elämää ja ovat tottuneet lapsiin. Laitan alle hieman kuvausta molemmista koirista ja yritän saada sivuille tuorreet kuvat. Remun IPO1-videoon voi käydä tutustumassa tästä (kirjoita hakusanaksi toraisat) . Koirat omistaa veljeni Mikko Luutsaari avovaimonsa Jenna Raskun kanssa..

Remu on erittäin tasapainoinen ja laumauskollinen koira, joka ei pienistä asioista hätkähdä. Se on alusta- ja paikkavarma koira, eikä varsinaisia epävarmuuksia ole tullut eteen. Kotioloissa se on suorastaan huomaamaton eikä juuri piittaa vieraista. Treenissä se syttyy helposti ja omaa erittäin hyvän saaliin. Remu ei turhia nöyristele ja on hieman kova, mikä tuo haastetta ohjaamiseen. Puruotteet ovat hyvät. Näyttelyissäkin on piipahdettu ja EH:n arvoisesti arvosteltu eli ihan riisenin näköinen .

Raisu on sosiaalinen, täpäkkä pikku pomo joka rakastaa ihmisiä. Sillä on hyvä nenän käyttö ja se onkin osoittautunut hyväksi toimijaksi erityisesti maastossa. Se on myös alusta- ja paikkavarma koira, eikä hätkähdä pienistä. Kotioloissa se on rauhallinen ja tulee toimeen niin isojen kuin pientenkin ihmisten kanssa. Toisia koiria se pyrkii hieman dominoimaan. Raisukin on piipahtanut näyttelyissä ja saanut arvostelun ERI elikkäs ihan nätti tuo taitaa olla .

Toiveissa olisi että mahdolliset pennut saisivat harrastavat kodit. Lisätietoja yhdistelmästä voi tiedustella: heli.luutsaari(at)suomi24.fi tai puhelimitse 044-5440576. Koiriin on mahdollista päästä myös tutustumaan. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä rohkeasti .

Terkuin: Heli ja Jenna