Aloitetaas juttu ISPU MM-kisatunnelmista Sveitsin Lausenista. Elikkäs puolitoista viikkoa reissussa vierähti kuin siivillä. Laivalla Saksaan ja siitä autoilla Sveitsiin ja takaisin. Reissu oli rankka mutta aivan mahtava!.... Pakko päästä ensi vuonna Tsekkeihin!

Hirveästi ei odotuksia ollut kun reissuun lähdimme. Kausi kun on ollut hyvin vaikea. Nemo on ollut koko kesän selästään jumissa ja sitä on hoidettu osteopaatin voimin aina elokuun lopusta asti pari kertaa kuussa. Ei se selkä nytkään ollut 100% kunnossa kun MM-kisojen pitkää liikettä katsoo, mutta pahimmat jumitukset on saatu auki syksyn aikana. (HUOM! Jumit ovat lihasperäisiä, eikä mitään ole rikki!)  Reissu meni kuitenkin yli odotusten ja tulimme kotiin tuloksen 259p. kera . A85 B86 C88, äidin pikku Mosse ! Suomen joukkue oli neljäs . Ensimmäistä kertaa historiassa ISPU:ssa Suomella oli kokonainen joukkue ja kaikki saivat kelpo tulokset. Olen niin ylpeä meidän pienen pienestä joukkueestamme . En nyt jaksa alkaa tässä sepostamaan enempiä, koska juttu kisatunnelmista ja reissusta on luettavissa ainakin vuoden viimeisestä Riisenilehdestä. Kaiken kaikkiaan olen reissuun tyytyväinen ja tuloksesta onnellinen, niin omasta puolestani kuin joukkuetovereideni puolesta.

KIITOS kaikille teille lukuisille ihmisille jotka olette meitä matkan varrella auttaneet että tuonne asti päästiin ja Nemon maalimiehelle Timo Karjalaiselle koiran treenaamisesta ja siitä että jaksat näitä risupartoja treenata! KIITOS Team Finland: Kaisu Jääskö (super joukkueen johtaja) jota ilman oltais oltu lirissä ja monta kertaa . Emma Hietarinta: Treenipaikkojen järkkäämisestä ja joukkuetoveruudesta. Raija Kammonen: Hauskasta matkaseurasta ja joukkuehengestä, sekä spessu kiitos Elvarille herrasmiesmäisestä matkaseurasta . Esa Tapio: Kiitos että mahdollistit Nemon treenamisen paikan päällä ja hyvistä treeneistä. Ja sitten sille pienelle, mutta sitäkin äänekkäämmälle kannatusjoukolle terkkuja! Te teitte sen viimeisen silauksen tunnelmaan .

Samana viikonloppuna kun me Nemon kanssa kisailimme Sveitsissä teki Jenna ja Remu Lahdessa IPO1-tuloksen. Saldo oli seuraava A70 B80 C91. Hieman jäi jälkeen ja tottikseen fiilattavaa, mutta pääasiahan on siirtotulos. Koirahan on vielä koulutuksellisesti kesken. Purujen 91p. lämmittää mieltä paljon. Remu on rock !

Eilen Mikko ja Raisu tekaisivat vielä kauden päätöstuloksen HK1 pisteillä 285! Ei voi olla kun ylpee taas jälleen kerran !

Tässä alla vielä TEAM TORAISAN kauden 2011 tulokset:

Nemo: 3 x IPO3

Tiivis: IPO1 ja VEPE sove

Remu: BH, IPO1 ja HK1

Raisu: BH, HK1, VEPE sove + 2 x ALO 1-tulos, vetomestis hopea

Kausi ei siis ole mennyt ollenkaan hullummin, joten eiköhän tässä olla pieni breikki ansaittu jotta ensi vuonna jaksaa taas .

 

Tässä vielä muutama kuva Sveitsistä:

 

Terkuin

Heli ja rekut