Viikonloppu meni Elise Luttisen ja Marko Koskensalon seminaarissa Hauholla ja nyt vasta olen ehtinyt kunnolla sorvin ääreen. Kiitokset antoisasta seminaarista Markolle ja Eliselle, sekä mahtavalle järjestelytiimillemme Hymy. Kyllä se on vaan niin mukavaa, kun on tuollaisia treenikavereita!

Mikko ja Remukin selvisivät mallikkaasti seminaarin harjoituksesta, vaikka pikkuisen taisi jännittää Hymy. Menee kuitenkin kokemattomuuden piikkiin ja taisi sitä kokeneempiakin hieman jännittää kun yleisöä oli kuitenkin satakunta. Hyviä vinkkejä tuli, miten viedä koiraa taas hieman eteenpäin. Remulle video tulossa kunhan ehdin sen väsäämään.

Päätin siirtää Thoralle suunnittelemaani BH-koetta pidemmälle kesään tai jopa syksyyn. Aion keskittyä nyt täysillä Nemon treeneihin ja kokeeseen saamiseen kesäkuun alussa. Thoralla ei mitään ole kiirusta. Purut ovat nyt hetken tauolla. Saimme hyviä treenejä talven ja kevään aikana alle ja koira meni huimasti eteenpäin. Nyt sen kanssa on turha pitää kiirettä. Kevät keskitytään jälkien ajamiseen ja tottelevaisuuden hiomiseen.

Kovasti tuntuu kiirettä pitävän koko kevään. Viime viikonlopusta alkoi seminaarien ja leirien rupeama jolle ei nyt ihan heti sitten loppua näykään. SPL-Helsingin jälkileiri, HauKämp, D&C:n juhannus ts. LMJ, SPL:n kesäleiri, riisenileiri jne. jne... Saa nyt nähdä ehtiikö sitä ihan kaikkialle kun töitäkin pitäis jossain välissä tehdä Nauru.