Viikonloppu meni maalimiesoppilaiden koulutusleirillä Loviisassa. Leiri oli tarkoitettu meidän omien maalimiesoppilaiden koulutusleiriksi ja tänäkin vuonna saimme paikalle kouluttajaksi arvostetun Timo Helysen. Porukkaa paikalla oli n.50 henkilöä eri treeniryhmistämme (Markon, Tuukan, Jyrkin, Hannun, Timo K:n ja Jussin ryhmistä). Treenikoirakkoja oli kolmisenkymmentä, joten pojilla riitti veivattavaa Nauru. Itsekin pääsin treenailemaan molempien koirieni kanssa. Thoraa treenasin Hannun kanssa ja Nemolla saimme vierasmaalimiestreenit Kaikkosen Teron kanssa. Kiitokset vaan Terolle ja Hannulle hyvistä treeneistä Hymy. Thora laitettiin ensi kertaa ohjaajan kauhuksi piilolle ja materiaalia aiheesta nähtävissä Youtubessa. Hyvinhän tyttö piilolla selvisi vaikka mammaa jännitti! Lisäilen mahdollisesti myös Nemolle videopätkää leirin treeneistä.

Sen verran tuli vissiin sitten leirillä vilustuttua että lauantaina päsähti flunssa päälle ja nyt onkin sitten lomaviikko aikaa sairastaa Itku. Eihän mulla muita suunnitelmia ollutkaan lomalle... Tarkoitus oli kuntoilla ja hiihdellä, koska ajatuksissa olisi ilmoittaa tuo neiti vetohiihtokisoihin. Hiihtäjäkin kun kerta ollaan saatu pestattua. No eiköhän koira ladulle saada. Pitänee minun vaan jäädä ladun reunalle kun Taija treenaa.

Kiitokset leiristä vielä Timo Helyselle, Marko Koskensalolle, maalimiesoppilaille sekä kaikille muille paikalla olleille. Leiri oli jälleen kerran todella antoisa!