Kolmen viikon loma alkaa olla kohta takana ja kaikenlaista on tullut puuhasteltua. Edellisviikon olimme Lehtimäellä Saksanpaimenkoiraliiton koulutusleirillä ja täytyy sanoa että jälleen oli antoisa ja mielenkiintoinen viikko, vaikka olimmekin paikalla lähinnä turisteina. Päästiin sitä hieman omiakin koiria treenaamaan... Nemo kävi maalimiesoppilaiden kisamaalimies koulutussessiossa näyttämässä miten riiseni menee pitkässä liikkeessä kiinni ja menihän se Silmänisku. Koiralla oli todella hauskaa! Viikon kohokohta oli ehdottomasti uusien maalimiesten pätevöinti. Olimme koko viikon jännittäneet erityisesti maalimiehemme Hannu Liljegrenin puolesta ja niinhän siinä sitten kävi että Hannu pätevöitiin Hymy. Onnittelut siis Hannulle ja Kaikkosen Terolle pätevöinnistä. Jyrki jatkaa ensi vuonna maalimiesopintojaan kun jalkakin alkaa olemaan nyt pikkuhiljaa kunnossa... Tähän samaan settiin onnittelut Hannulle ja Päiville syntyneestä pienestä tytöstä Hymy.

13-14.7.09 Dog&Cat järjesti teamiläisilleen Mia Skogsterin seminaarin. Olimme paikalla maanantaina ja taas saimme uusia vinkkejä ja ideoita koiran koulutukseen. Kiitos Silveri kutsusta ja seminaarin järjestämisestä Hymy.

15-16.7.09 Olimme kouluttamassa tottelevaisuutta Hämeenlinnan etsintäkoirille. Kiitos järjestäjille kutsusta ja hyvin toimineista järjestelyistä. Porukka leirillä oli erittäin kiinnostunutta ja innostunutta. Tsemppiä koko porukalle tulevaan ja treeneihin.

Suursnautserileiri olisi ensi viikolla mutta sinne ei ehdi kun työt painaa jo päälle. Olen ollut järkkäämässä leirille jalostustarkastusta joka pidetään 25.7.09. Toivottavasti pääsen seuraamaan edes sen.

Raisu ja Otto löytyvät nyt SKL:n Koiranetistä. Tässä linkit: Hana von der Feldmatt ja Ratsumestarin Otto