Huh, huijakkaa! Kylläpä meni viikonloppu taas totaalisesti treenien merkeissä. Perjantai illan rilluttelun jälkeen lauantaina aamu käynnistettiin reippailla Thoran purutreeneillä... Tosin ohjaajalla ei ollut kovin reipas olo, mikä näkyi positiivisesti treenissä siten, että kaikki ohjaajan ylimääräinen sählääminen oli poissa Nauru. Illalla jatkettiin sitten Nemon extremepuruilla maneesilla. Hyvin tuntuu toimineen nuo tunnetilatreenit eri paikoissa. Totuus kuitenkin paljastuu sitten kun mennään takaisin kentälle "normaalitilanteeseen". Lauantai päivään mukaan mahtui vielä minun tottisprojektini treenit ja Remun tottiskatsaus. Molemmat tottisprojektit vaikuttavat olevan hyvällä mallilla joten tästä on taas hyvä jatkaa eteenpäin. Remu vaikuttaa menevän sellaisella kohinalla eteenpäin että heikompaa hirvittää. Mikko on vielä tänä vuonna BH:ssa sen kanssa tällä menolla, vaikka mikään kiire ei todellakaan ole... Taitaa olla Hämppisläisillä treenihöyry päällä Kieli ulkona

Sunnuntai sitten käynnistettiinkin treeneillä "runsaiden" yöunien jälkeen. Thoran puruihin olin kovinkin tyytyväinen. Kyllä oli mamma taas ylpeä Tiivi-Taavistaan Cool... mutta suurin kiitos kuulunee maalimiehelle joka sai vihdoin taottua mulle järkeä päähän. Aamupäivä menikin siinä siivillä ja piti kiiruhtaa kotiin nukkumaan ja valmistautumaan yövuoroon.

Nyt tässä odotellaan jo innolla maalimiesoppilaiden treenileiriä joka häämöttää parin viikon päässä. Saas nähä mitä kivaa meitin molarit taas meille keksii.

Nemon koeajankohta on alustavasti suunniteltu. Saa nähdä vaan päästäänkö sinne asti aikataulussa, mutta suunnitelmiahan on aina hyvä olla Silmänisku.